Prednosti rolanja i vakumiranja naših madraca

Naši madraci su dizajnirani s praktičnošću i održivošću na umu. Razumijemo potrebe suvremenog načina života i želimo ti pružiti maksimalne benefite prilikom kupnje i korištenja naših madraca.

Jedna od glavnih prednosti rolanja naših madraca je jednostavnost transporta. Zamisli svima poznatu situaciju - živiš u zgradi na višem katu i želiš nabaviti novi madrac. Klasičan madrac može biti težak i nespretan za nositi uz stepenice ili kroz uski hodnik. S druge strane, naš madrac dolazi u kompaktnoj kutiji koju lako možeš prenjeti do svog stana koristeći lift. To znači da je proces prenošenja madraca jednostavan i praktičan, bez napora i komplikacija. 

 "Jedina smo tvrtka u Hrvatskoj koja posjeduje najsuvremeniji stroj za vakumiranje i rolanje sa varijabilnim promjerom madraca."

Budući da naši madraci zauzimaju manje prostora tijekom transporta, to znači manje emisija CO2 i manji negativni utjecaj na okoliš. Kupovinom naših madraca, sudjeluješ u održivom pristupu i smanjenju ekološkog otiska.

Sada dolazimo do brige koju neki imaju - da vakumiranje može oštetiti madrac ili da će pjena izgubiti svoja svojstva. Ovdje je važno razumjeti postupak vakumiranja i rolanja. Naši madraci su izrađeni od kvalitetnih materijala, uključujući visokokvalitetnu pjenu, te smo jedina tvrtka u Hrvatskoj koja posjeduje najsuvremeniji stroj za vakumiranje i rolanje sa varijabilnim promjerom madraca.

Kako izgleda proces vakumiranja?

  1. Prilikom vakumiranja, madrac u foliji se pažljivo stisne kako bi se iz njega uklonio zrak. 
  2. Zatim se rubovi folije strojno zatvore, kako zrak ne bi mogao ući natrag u madrac.
  3. Nakon što je folija zavarena, madrac automatski odlazi u dio stroja namjenjen za rolanje. Ovaj postupak ne oštećuje pjenu, već samo privremeno komprimira madrac radi lakšeg transporta.
  4. Kada madrac stigne u tvoj dom i izvadiš ga iz kutije te otvoriš foliju, madrac će se odmah proširiti i vratiti na svoju punu visinu, pružajući ti istu udobnost i elastičnost kao i prije vakumiranja.

Iako se madrac može koristiti odmah nakon otpakiravanja, puna svojstva poprima nakon 24 sata. Upute za postavljanje madraca možeš saznati ovdje.

Rolanje i vakumiranje naših madraca donosi brojne prednosti, uključujući praktičnost u transportu i jednostavnost manipulacije. Ne moraš brinuti o oštećenju ili gubitku svojstava pjene - naša visokokvalitetna pjena je dizajnirana da zadrži udobnost i elastičnost, čak i nakon vakumiranja.

Dakle, slobodno uživaj u praktičnosti rolanja i vakumiranja, znajući da će tvoj madrac pružiti fenomenalnu kvalitetu sna koju očekuješ. Kupovina madraca nikada nije bila jednostavnija i praktičnija.

Svi članci

Koji madrac odabrati? 🤔Saznaj u samo nekoliko pitanja!

Naš vodič će odabrati savršeni madrac za tebe!

Odaberi svoj novi madrac i naspavaj se kako spada.