Mekano, Prozračno, Neodoljivo: Što je REM pjena?

Jesi li ikada čuo za REM pjenu? 🤔 Ta posebna vrsta pjene koju koristimo u našim madracima dobila je ime po REM fazi sna, jednoj od najvažnijih faza spavanja. 🌙💤 REM pjena je naš naziv za mekanu i prozračnu pjenu koju koristimo kao gornji sloj na našim madracima.

REM pjena. Neopisivo.

Zamisli se kako lebdiš na mekanom oblaku dok spavaš. Tvoje tijelo blago uranja u REM pjenu, koja te nježno obavija ali ti istovremeno pruža visoku razinu potporu. 🥰 Ovaj sloj pjene je nevjerojatno prozračan, omogućavajući tvojoj koži da diše, a tvom tijelu da regulira temperaturu tijekom cijele noći.

I sada dolazimo do najvažnije stvari: REM pjena može pružiti nevjerojatnu podršku tvojem tijelu. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, REM pjena je stvorena s posebnim svojstvima otpora na tlak, koja ti pružaju potporu gdje je najpotrebnije. Sve to znači da će tvoje tijelo biti pravilno poravnato tijekom spavanja, pružajući ti savršenu potporu za tvoju kralježnicu. 

Koji madrac odabrati, i koji sadrži REM pjenu?

💤 Razlikujemo tri modela madraca koji se razlikuju po tvrdoći, ali i po cjenovnom rangu:

  • Nimbus: Naš najmekši madrac koji se sastoji od 3 sloja pjene, s gornjim slojem od mekane i prozračne REM pjene, i memory pjenom visoke gustoće kao srednjim slojem.

  • Stratus: Srednje čvrstoće, sastoji se od 2 sloja, sa gornjim slojem od memory pjene visoke gustoće. Ovaj madrac namjenjen je onima koji vole osjećaj memory pjene, te iz tog razloga memory pjena čini gornji sloj ovoga madraca, bez dodatnih pjena.

  • Aero: Naš najtvrđi madrac, sastoji se od 2 sloja pjene. Gornji sloj čini prozračna REM Light pjena (prozračna pjena veće tvdroće od one u Nimbusu), a bazni sloj je pjena povećane elastičnosti. Odličan izbor za one koji žele povoljan a istovremeno kvalitetan madrac od pjene.

U konačnici, odabir madraca stvar je tvojih osobnih preferencija i potreba. No, ako tražiš vrhunsku udobnost, podršku i osjećaj lebdenja, tada je Nimbus madrac odličan izbor. Ukoliko tražiš nešto povoljniji madrac i voliš osjećaj memory pjene, Stratus madrac s memory pjenom može biti idealan izbor za tebe. Ukoliko jednostavno trebaš kvalitetan madrac od pjene ali ti je budžet jako ograničen, preporučamo ti Aero madrac, koji je ujedno i naš najtvrđi model.

Moramo spomenuti i da koristimo samo pjene visoke kvalitete od renomiranih proizvođača. ⭐️ Time osiguravamo da tvoj madrac bude izuzetno trajan i udoban, pružajući ti noći neusporedivog zadovoljstva spavanja. Naša predanost kvaliteti znači da ćeš dobiti madrac koji pruža vrhunsko iskustvo spavanja i podršku koja ti je potrebna.

Pruži svom tijelu ono najbolje i odaberi madrac s REM pjenom. Ova pjena će te oduševiti svojom mekoćom, prozračnošću i nevjerojatnom podrškom. Pripremi se za najbolji san ikada! 💤✨

Svi članci

Koji madrac odabrati? 🤔Saznaj u samo nekoliko pitanja!

Naš vodič će odabrati savršeni madrac za tebe!

Odaberi svoj novi madrac i naspavaj se kako spada.