Koji madrac odabrati za apartman? Naši madraci zadovoljavaju očekivanj – plemeshop Skip to content

Besplatna dostava za sve proizvode unutar HR, uključujući i otoke.

Raba-Raba ležajevi - svaki tjedan jedna boja je na popustu!

Cart

Koji madrac odabrati za apartman? Naši madraci zadovoljavaju očekivanja svih gostiju.

Danas se mnogi vlasnici apartmana i privatnog smještaja suočavaju s izazovom kako udovoljiti očekivanjima zahtjevnih gostiju. Naša tvrtka je tu da vam pomogne pronaći rješenje koje će zadovoljiti i najzahtjevnije goste, uzimajući u obzir vaše potrebe i proračun. Saznajte koji madrac kupiti za apartmane.

  1. Kvaliteta koja ne razočarava

Znamo koliko je važno pružiti kvalitetan san gostima koji borave u vašem apartmanu. Naši madraci su pažljivo dizajnirani i izrađeni kako bi zadovoljili visoke standarde udobnosti i podrške. Bez obzira odaberete li Aero madrac, koji je naš najpristupačniji model, ili naš Stratus madrac s gornjim slojem od memory pjene za luksuzniji dojam, možete biti sigurni da će vaši gosti uživati u kvalitetnom snu.

 

 "Broj zvjezdica na review stranicama postaje važniji od broja zvjezdica na pročelju apartmana."

  1. Prilagođeni proračunu

Razumijemo da vlasnici apartmana pažljivo proračunavaju svoje troškove. Zato smo razvili različite modele madraca koji odgovaraju različitim proračunima. Naš Aero madrac, koji je naš najjeftiniji model, pruža iznimnu vrijednost po pristupačnoj cijeni. Sa svojim slojevima kvalitetne pjene, on pruža udobnost i podršku koju gosti očekuju, bez potrebe za velikim ulaganjem.

  1. Naglasite gostu kvalitetu

Današnji gosti sve više vrednuju kvalitetu smještaja temeljem recenzija i iskustava drugih putnika. Broj zvjezdica na review stranicama postaje važniji od broja zvjezdica na pročelju apartmana. Zato je važno osvijestiti vaše goste o kvaliteti madraca na kojem će spavati. Naši madraci su dizajnirani s ciljem pružanja izvanrednog iskustva spavanja koje će vaši gosti cijeniti i pozitivno ocijeniti.

Ne ograničavajte se na prosječne madrace koji ne zadovoljavaju očekivanja vaših gostiju. Naši madraci su savršen izbor za apartmane i privatni smještaj. Bez obzira na proračun, naša široka ponuda uključuje madrace koji pružaju udobnost, podršku i kvalitetan san. Neka vaši gosti odu s osmijehom na licu, prepuni pozitivnih iskustava, jer su spavali na vrhunskom madracu kojeg im vi pružate - i zbog kojeg će se vratiti sljedeće godine.

Neka naši madraci budu taj poseban detalj koji će vaš apartman izdvojiti od drugih i pružiti nezaboravno iskustvo spavanja za vaše goste.

Svi članci

Koji madrac odabrati? 🤔Saznaj u samo nekoliko pitanja!

Naš vodič će odabrati savršeni madrac za tebe!

Odaberi svoj novi madrac i naspavaj se kako spada.